Universitat Rovira i Virgili

#borremoseldolorinfantil

Esborrem el Dolor Infantil és una campanya de sensibilització de llarg recorregut. És una iniciativa de la Càtedra de dolor infantil URV - Fundació Grünenthal amb la col·laboració de la Fundació Atresmedia. Aquesta iniciativa acull diferents accions, ja que la realitat a la qual ens enfrontem també té una complexitat especial. La iniciativa ha estat creada per sensibilitzar, educar i promoure la investigació en dolor crònic infantil. Volem que serveixi també per consguir que tots els i les infants amb dolor crònic rebin el tractament que necessiten.

Una de les accions de la iniciativa és la campanya #borremoseldolorinfantil en xarxes socials. Aquesta acció té un clar objectiu de sensibilització i conscienciació social sobre el dolor crònic infantil, un problema que afecta el 30% de la població infantil i juvenil i que ha estat un tema freqüentment oblidat i infratractat. En aquesta campanya han participat personalitats de l'esport com Marc Márquez, Sergi Roberto, Joan Capdevila i Llorenç Gómez; del món de la música com Marta Sánchez, Sergio Dalma i Conchita; i del món de l'etretenimiento com Anna Simón, El Monaguillo, Júlia Otero i Jorge Fernández.

Ja han participat…

Vols participar? Aquests són els pasos que has de seguir!

  1. Puja un vídeo dient "jo també vull esborrar el dolor infantil" mentre fas el gest d'esborrar com si aguantessis una goma amb la mà.
  2. Comparteix-ho utilitzant #borremoseldolorinfantil
  3. Convida als teus amics!