Universitat Rovira i Virgili

Dolor infantil

Programa de l'Hospital Sant Joan de Reus

Investigar, compartir i millorar

La Càtedra de Dolor Infantil URV-Fundación Grünenthal i el grup de recerca en dolor Algos som un equip multidisciplinari de professionals que treballem per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen dolor, especialment els nens i els joves. Perquè millorar la qualitat de vida de nens i joves amb dolor crònic és possible.

     


Declaració de Lima 

La Declaració de Lima sobre el Dolor Infantil, signada en el marc del XIV Congrés Llatinoamericà de Dolor (FEDELAT), la XVIII Reunió Iberoamericana de Dolor i el XIX Congrés Peruà de Dolor el 24 d’agost de 2022, pretén acollir les demandes de tots els actors interessats en l'estudi i tractament del dolor infantil. I, així, la Declaració de Lima aspira a facilitar i promoure un espai de trobada i col·laboració en el qual associacions de pacients, investigadors, clínics, membres de la indústria i legisladors, puguin reconèixer les necessitats i demandes, i contribueixin amb el seu suport a millorar la situació del tractament del dolor infantil a Iberoamèrica i al món.

LA DECLARACIÓ COMPLETA I EL FORMULARI D’ADHESIÓ


Número d’adhesions:

27

Carta d’adhesió de l’ASPED / Carta d’adhesió de la SED / Carta d’adhesió de la SEMDOR / Carta d’adhesió de la FEDELAT / Carta d’adhesió de l’ABD

VERSIÓ EN ESPANYOL / VERSIÓ EN ANGLÈSVERSIÓ EN FRANCÈS / VERSIÓ EN PORTUGUÈS / VERSIÓ EN ÀRAB


Notícies

Més notícies